relaxfauteuil

De verschillende functies van een relaxfauteuil

Herz-waage functie

Een relaxfauteuil, ook wel een relaxstoel genoemd, is een comfortabele en luxueuze stoel die speciaal is ontworpen om het ultieme ontspanningsgevoel te geven. Deze stoelen zijn voorzien van verschillende functies die ervoor zorgen dat u helemaal tot rust kunt komen en genieten van een moment voor uzelf. Ontdek de mogelijkheden:

1. Verstelbare rugleuning

Een van de belangrijkste functies van een relaxfauteuil is de verstelbare rugleuning. Door middel van een hendel (gasveer) of een elektrische bediening kunt u de rugleuning naar achteren kantelen, zodat u heerlijk kunt liggen en de stoel volledig als bed kunt gebruiken. De meeste relaxfauteuils zijn zelfs voorzien van een uitklapbare voetensteun, zodat u helemaal kunt uitrekken en ultiem comfort kunt ervaren. Ook hier heeft u de keuze om de voetenklep elektrisch of handmatig te bedienen.

Elektrisch verstelbare rugleuning

Door middel van knopjes of een afstandbediening

Handmatig verstelbare rugleuning

Door middel van een hendel

2. Verstelbare hoofdsteun

Een relaxfauteuil beschikt standaard over een handmatig verstelbare hoofdsteun (elektrisch tegen meerprijs.) Zo kunt u de hoofdsteun in iedere gewenste stand zetten. Dit zorgt ervoor dat u altijd een goede ondersteuning in uw nek heeft.

3. Massagefuncties

Daarnaast hebben een aantal relaxfauteuils als extra optie de mogelijkheid om verwarmingselementen en massagefuncties in te bouwen. Deze functies zorgen ervoor dat u helemaal tot rust kunt komen en maximaal kunt ontspannen. De massagefuncties kunnen verschillende delen van het lichaam bereiken, zoals de nek, de schouders, de rug en de benen, en kunnen verschillende massageprogramma's hebben, zoals een klassieke massage of een warmtekussen-massage.

4. Verschillende stijlen en materialen

Tenslotte zijn relaxfauteuils verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat ze perfect bij uw interieur passen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer, stof of microleder en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zo kunt u een relaxfauteuil kiezen die bij u past en die u helemaal thuis laat voelen2..

Een relaxfauteuil is een comfortabele en luxueuze stoel die speciaal is ontworpen om het ultieme ontspanningsgevoel te geven. Dankzij de verstelbare rugleuning en voetenklep, verwarmingselementen, massagefuncties en afstandsbediening kunt u helemaal tot rust komen en genieten van een moment voor uzelf. Bovendien zijn relaxfauteuils verkrijgbaar in verschillende stijlen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak om de fauteuils aan huis te proberen.

Geef een reactie