relaxfauteuil

Een echte eyecatcher in huis met relaxfauteuil Trevino

Relaxfauteuil Trevino - duo-stoffering

Als u op zoek bent naar een ultieme eyecatcher in huis, maar ook heerlijk wilt relaxen, dan is de Trevino echt iets voor u. Door zijn prachtige en slanke vormgeving heeft u een unieke relaxfauteuil in uw woonkamer staan.

Duo-stoffering

Stof en leer zijn beide populaire bekledingsmaterialen voor fauteuils. Stof voelt comfortabel en warm aan, terwijl leer elegantie en een luxueuze uitstraling biedt. Bij Relaxfauteuil Trevino is aan de achterzijde gekozen voor leersoort Dino en aan de binnenkant is hij bekleed met stof Levante. Door een duo-stoffering creëert u een moderene en luxe uitstraling.

Heeft u liever geen duo-stoffering? Een volledig stoffen of volledig leren bekleding is uiteraard ook mogelijk. Kom vrijblijvend langs in onze showroom om alle materialen te bekijken.

Relaxfauteuil Trevino thuis uitproberen?

Maak vrijblijvend een afspraak dan komt Stijn bij u thuis langs. Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de Trevino zit en direct zien hoe de fauteuil in uw woonkamer staat. Daarnaast kunt u de verschillende kleuren en soorten materialen bekijken en zien wat het beste bij uw inrichting past!

Kom volledig tot rust

Na een lange werkdag of inspanning is het van belang om tot rust te komen.

Bovendien heeft ontspanning een gunstig effect op onze fysieke gezondheid. Door te ontspannen kunnen we onze spieren laten rusten en spanning verminderen. Dit kan bijdragen aan het verminderen van pijnklachten, het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Het is van essentieel belang om bewust tijd te maken voor ontspanning in ons dagelijks leven. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt in een relaxfauteuil, door het luisteren naar rustgevende muziek, het lezen van een goed boek of gewoon genieten van een moment van stilte.

Elektrische fauteuil met accu

Heeft u uw relaxstoel vrij in de woonkamer staan? Dan wilt u geen kabel zien liggen, om die reden beschikt de Trevino standaard over een accu. Deze is mooi weggewerkt aan de achterzijde van de stoel. Zo kunt u genieten van een elektrische verstelbare relaxfauteuil zonder dat u over een kabel kunt struikelen. Veilig en gemakkelijk! 

Hart- balansfunctie

Relaxfauteuil Trevino beschikt over een hart-balansfunctie wat kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren. Als u een lange tijd in dezelfde houding zit, kan dit leiden tot een slechte bloedcirculatie. Door regelmatig gebruik te maken van een relaxfauteuil met een hart-balansfunctie, kunt u ervoor zorgen dat uw bloed beter gaat stromen, wat kan helpen om gezondheidsproblemen te voorkomen. De fauteuil komt dan in zo'n positie te staan waarbij alle spieren optimaal kunnen ontspannen en waar de benen iets hoger liggen dan het hart en daardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd.

Sta-op functie

Heeft u moeite met het opstaan of gaan zitten in een fauteuil of bent u slechter te been? Dan biedt een sta-op functie de perfecte oplossing!

Door de sta-op funcite staat u zonder enige kracht op uit uw sta-op stoel. De fauteuil komt in zo'n stand te staan dat u alleen nog maar uit hoeft te stappen.

Wilt u de Trevino graag in onze showroom bekijken?

Onze Showroom bevindt zich op de 1e etage van het pand van Vegers Meubelen op de Woonboulevard in Heerlen. Hier voelt en ervaart u de kwaliteit van de relaxfauteuil Trevino en onze gehele collectie.

Voordelen:

  • Slanke vormgeving
  • 3 motoren met accu
  • Hart- balansfunctie
  • 360 graden draaibaar
  • 7 jaar garantie

Meer weten over de Trevino?

Geef een reactie