relaxfauteuil

Relaxfauteuil met accu

Accu - oplaadpunt relaxfauteuil

Alles wat u moet weten over een relaxfauteuil met accu

Een relaxfauteuil met een accu biedt de ideale oplossing om heerlijk te ontspannen zonder dat u gebonden bent aan een stopcontact. Of u nu wilt genieten van een goed boek, uw favoriete film wilt kijken of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, een relaxfauteuil met een accu geeft u de vrijheid om uw perfecte plekje te kiezen zonder gedoe met kabels. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een relaxfauteuil met accu, de verschillende soorten accu's en hoe u de levensduur van de accu kunt verlengen.

Voordelen van een relaxfauteuil met accu

  1. Vrijheid van beweging: Een relaxfauteuil met een accu biedt u de vrijheid om de fauteuil overal in huis te plaatsen, zonder dat u rekening hoeft te houden met de locatie van een stopcontact. Geniet van het comfort en de ontspanning op uw favoriete plek in huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over stroomtoevoer.

  2. Geen storende kabels: Kabels kunnen niet alleen een struikelgevaar vormen, maar ze kunnen ook afbreuk doen aan de esthetiek van uw interieur. Met een relaxfauteuil met accu behoren deze rommelige kabels tot het verleden.

  3. Stijlvol en eigentijds ontwerp: Relaxfauteuils met accu zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor u een fauteuil kunt kiezen die perfect aansluit bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Soorten accu's

  1. Ingebouwde accu met oplaadpunt: Bij de meeste modellen is de accu ingebouwd in de fauteuil en wordt deze opgeladen via een stroompunt aan de achterkant van de fauteuil. Het voordeel hiervan is dat u de accu niet apart hoeft op te laden en dat u de fauteuil gemakkelijk kunt aansluiten op een stopcontact wanneer dat nodig is.
  2. Losse Accu: Sommige relaxfauteuils worden geleverd met een losse accu die u apart kunt opladen en vervolgens kunt aansluiten op de fauteuil. Dit type accu biedt het voordeel dat u een extra accu kunt aanschaffen, zodat u altijd een opgeladen accu bij de hand hebt wanneer de andere leeg raakt.

Ingebouwde accu met oplaadpunt

Losse accu

Oplaadtijd en levensduur van de accu

De oplaadtijd van een relaxfauteuil met accu varieert afhankelijk van het type accu en de capaciteit ervan. Over het algemeen duurt het opladen enkele uren. Zodra de accu gaat piepen is het van belang om de relaxfauteuil aan de oplader te hangen en de accu niet helemaal leeg te laten lopen. Breng altijd eerst de stekker van de lader in het oplaadpunt van de fauteuil en vervolgens in het stopcontact. 

De levensduur van de accu is ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik, de capaciteit van de accu en de kwaliteit ervan. Over het algemeen gaan accu's van relaxfauteuils enkele jaren mee voordat ze moeten worden vervangen. Door goed voor de accu te zorgen, kunt u de levensduur ervan verlengen. Mocht de accu binnen 7 jaar kapot gaan, wordt deze bij u thuis kosteloos vervangen voor een nieuwe accu, door onze 7 jaar volledige garantie

Tips voor een langere accu levensduur

  1. Een keer per maand opladen: Het is aan te raden om de accu minstens één keer per maand op te laden, zelfs als u de fauteuil niet vaak gebruikt. Hierdoor blijft de accu actief en in goede conditie.

  2. Niet langer dan 8 uur aan de lader: Laat de fauteuil niet langer dan 8 uur achter elkaar aan de lader zitten. Overladen kan de levensduur van de accu verkorten.

Conclusie

Een relaxfauteuil met een accu biedt niet alleen ultiem comfort, maar ook de vrijheid om te ontspannen waar u maar wilt, zonder de beperkingen van kabels. Of u nu kiest voor een losse accu of een ingebouwde accu met oplaadpunt, met de juiste zorg en aandacht kunt u genieten van vele ontspannen uren in uw fauteuil. Door de accu regelmatig op te laden en goed te onderhouden, kunt u de levensduur ervan verlengen en optimaal blijven genieten van uw relaxmomenten. Kies voor een relaxfauteuil met accu en ontdek het gemak en comfort dat deze moderne meubelstukken te bieden hebben!

Volgt u ons al op Facebook of Instagram? Zo mist u nooit meer onze tips, klantverhalen en prachtige foto's. Klik hier om naar onze Facebookpagina of Instagrampagina te gaan en we zien u daar graag!