U ontvangt bij aankoop van een fauteuil altijd een gratis onderhoudsset zowel bij stof als leer. Daarnaast heeft u altijd 7 jaar volledige garantie, zodat u de zekerheid heeft dat u 7 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven aan uw nieuwe fauteuil. Mocht er geknoeid worden op uw nieuwe fauteuil, zoals voedselvlekken, drankvlekken of vlekken veroorzaakt door huisdieren, dan komt de servicedienst de vlek bij u thuis verwijderen mocht u het met de cleaner niet zelf schoon krijgen.

Onderhoudsset textiel - 7 jaar service
Onderhoudsset leer - 7 jaar service

Wat zit er in de doos?

Bij een stoffen fauteuil:

  1. Textielbeschermer: Een textielbeschermer vormt een beschermende laag over het textiel van uw stoffen fauteuil, waardoor het beter bestand is tegen vlekken en gemakkelijker schoon te maken is. Op het moment van leveren is uw fauteuil geïmpregneerd, zodat u zorgeloos kunt relaxen.

  2. Vlekverwijderaar: Een vlekverwijderaar kan handig zijn om specifieke vlekken te behandelen, zoals voedselvlekken, drankvlekken of vlekken veroorzaakt door huisdieren. Breng een kleine hoeveelheid aan op een zachte doek (die bij de onderhoudsset meegeleverd wordt) en dep voorzichtig op de vlek.

Bij een leren fauteuil:

  1. Leerbeschermer: Gebruik een leerbeschermer om het leer te beschermen tegen vlekken en verkleuring. Een leerbeschermer vormt een beschermende laag op het leer en helpt het langer mooi te blijven.

  2. Vlekverwijderaar: Een vlekverwijderaar kan handig zijn om specifieke vlekken te behandelen, zoals voedselvlekken, drankvlekken of vlekken veroorzaakt door huisdieren. Breng een kleine hoeveelheid aan op een zachte doek (die bij de onderhoudsset meegeleverd wordt) en dep voorzichtig op de vlek. Wrijf niet te hard, om beschadiging van het leer te voorkomen.