Relaxfauteuil Trevino - Relaxxz

Alles over de fauteuils van Relaxxz

1. Relaxfauteuil
Een relaxfauteuil staat voor comfort en ontspanning. Zulke fauteuils moeten ondersteuning bieden voor het zitten in een goede houding om maximaal comfort te garanderen. Een relaxfauteuil heeft een verstelbare rugleuning en een voet- en hoofdsteun zodat u er heerlijk in weg kan zakken.
2. Sta-op fauteuil 
Een sta-op fauteuil focust op ondersteuning en comfort. Dit type fauteuil is er echt een om heerlijk in te relaxen. Het verschil met de relaxfauteuil is de sta-op functie. Met deze functie krijgt u ondersteuning bij het opstaan, waardoor het opstaan en zitten gaan een stuk gemakkelijker wordt. Dit is voornamelijk prettig voor mensen die moeite hebben met opstaan of slecht ter been zijn.
3. Fauteuil 
Een fauteuil biedt een uitstekend comfort voor iedereen. Kies er bijvoorbeeld voor om de rugleuning naar achter te doen en de fauteuil te combineren met een hocker voor heerlijk zit- en ligcomfort. De meeste fauteuils hebben geen bewegende delen, maar ze zijn vaak wel draaibaar. Zo houdt u overzicht in de ruimte en kunt u alle kanten op.

IETS VOOR U?

Goed zitten

Ervaar aan huis wat écht goed zitten betekent. Laat u inspireren en kies uit de mooiste stijlen, materialen en kleuren om zo uw ideale fauteuil samen te stellen. Nog niet zeker of een stoel mooi binnen uw interieur past? Maak dan een afspraak voor proefzitten! Wij komen dan vrijblijvend bij u langs met een selectie van luxe stoelen die door u zijn uitgekozen. Zo kunt u zelf zien welk design het beste in uw interieur past, welke fauteuil het meeste comfort biedt en hoe het materiaal aanvoelt. Daarmee weet u zeker dat u de goede keuze maakt.